Una retrospectiva ràpida al 2021 per encetar el 2022!

0 Comments

bosc web

Encetem l’any 2022 fent una mirada de repàs a alguns dels projectes que han marcat el nostre darrer any.

Tanquem el 2021 amb l’entrega de la “Diagnosi per a la Carta Europea del Turisme Sostenible al Parc Natural de l’Alt Pirineu”, una eina de gestió i planificació que preveu que els agents públics i privats del territori treballin conjuntament per desenvolupar una estratègia turística consensuada per un futur resilient i saludable tant per les persones com per l’entorn.

Paral·lelament, hem estat a la Ribera d’Ebre, en el marc del programa Degusta Ribera d’Ebre, acompanyant en l’assessorament d’empreses agroalimentàries que volen apostar per desenvolupar productes turístics, i alhora també vinculades a l’estratègia i projectes de suport al producte agroalimentari local.

Canviant d’àmbits, hem realitzat una “Diagnosi i propostes d’intervenció en l’àmbit de l’habitatge al Pallars Jussà en relació a l’emancipació juvenil”, per conèixer les problemàtiques i les potencialitats en l’aspecte habitacional per les persones joves a la comarca; i estem treballant en el nou “Pla de Polítiques de dones de l’Ajuntament de Tremp”.

A més a més, durant aquest darrer any hem tingut el plaer de participar en el disseny i dinamització dels tallers territorials per a l’elaboració de l’Agenda Rural de Catalunya, un full de ruta per al desenvolupament territorial, socioeconòmic i ambiental del món rural incorporant els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Finalment, hem seguit treballant en l’organització de fires del Pallars Sobirà i al programa “Al teu gust” de l’Ajuntament de Tremp, amb projectes nous, treballant pel relleu generacional i per la cooperació i la innovació amb els i les productores agroalimentàries.

 


Etiquetes

Comments are disabled on this post.

Top