0 Comments so far

Donem la benvinguda al fred i a la neu ben entretingudes! Aquests mesos estem realitzant el suport tècnic per a l’elaboració d’un Pla de viabilitat de comercialització conjunta dels productes de la Cerdanya, projecte que duem a terme conjuntament amb l’Associació Rurbans – Escola de Pastors de Catalunya. Paral·lelament, seguim amb l’implementació del Pla de Desenvolupament Sostenible de les Valls de Cardós, ara centrades en els Seminaris per a les empreses del sector turístic de les valls, una formació que va sorgir de les inquietuds i preferències del propi sector i on es pretén posar sobre la taula aspectes com l’ecoturisme, el posicionament o el valor patrimonial de les valls de Cardós.

Continuem col·laborant amb diversos projectes de promoció del producte local amb la comarca veïna del Jussà, que aquesta tardor han llençat el Cordevi, el Festival Gastronòmic del Pallars Jussà, que posa èmfasi en el corder i el vi i és fruit del treball colze a colze entre ramaders, productors locals i restauradors.

A més a més, recentment hem presentat la diagnosi de circuits curts de comercialització dels productes agroalimentaris de la Ribera d’Ebre i estem treballant en l’elaboració d’un manual d’acollida als territoris rurals amb el Grup d’Acció Local de l’Alt Urgell, entre d’altres projectes que ja anirem publicant.

Seguim treballant amb ganes per al desenvolupament i la dinamització de les zones rurals.

Read more
Top