IV Fira de Masies + Sostenibles, els dies 17 i 18 de maig a Solsona

0 Comments so far

Ja està tot preparat per la IV edició de la Fira i la Jornada Masies + Sostenibles. Enguany coincidint amb la Fira de Sant Isidre a Solsona. El programa del 2014 inclou unes jornades tècniques el dissabte al matí, on parlarem d’arquitectura sostenible aplicada a les masies i, petició dels participants des del primer any, una taula d’experiències vinculades a la sostenibilitat econòmica i social. A les jornades hi participarà en Martí Boada, fent la ponència introductòria, els arquitectes Gabriel Barbeta i Josep Bunyesc, experts en construcció i rehabilització utilitzant paràmentres de bioconstrucció i estalvi energètic; i diferents casos de bones pràctiques que treballen per desenvolupar un projecte sostenible en masies.

La tarda del dissabte s’organitza una visita a la Granja Escola l’Auró, un exemple de com es pot desenvolupar un projecte social en un edifici aïllat utilitzant criteris d’adaptabilitat i sostenibilitat (www.granjaescolalauro.org).

El diumenge, hi haurà tallers d’autoconstrucció per adults, tallers per infants,  i una excursió per les masies del Solsonès en burricleta.

A més, podeu visitar l’exposició d’empreses Masies + Sostenibles, dins la fira de Sant Isidre els tres dies de la fira, i assistir a les xerrades empresarials el dissabte a la tarda.

El programa complet es pot consultar al web: http://www.masiessostenibles.cat/iv-fira-masies-sostenibles/

Read more

Comença el curs-taller de senderisme al Pirineu

0 Comments so far

El 8 de maig ha començat a Sort el curs taller: “Senderisme al Pirineu: nous camins per a un sector emergent”.

El curs està destinat a professionals del senderisme o vinculats a aquest que volen conèixer l’estat del senderisme a l’Alt Pirineu i Aran, identificar noves tendències en el sector i millorar la comercialització i la difusió dels seus projectes de forma individual i conjunta.

mOntanyanes ha participat en el disseny dels continguts i estarem a la primera sessió, moderant la presentació dels projectes que participen al curs.

Les inscripcions ja estan tancades (s’han omplert les 25 places!) però si algú s’ha quedat amb ganes de participar, es pot assistir a distància a 3 de les sessions del curs. Per informar-vos d’aquestes sessions on-line podeu accedir a la pàgina web de SOMPirineu: http://www.sompirineu.cat/category/seminaris-web/on s’expliquen els continguts i el procediment per apuntar-vos. Es parlarà de les tendències actuals i models d’èxit en destinacions, productes i mercats de senderisme; del màrqueting de continguts per atreure clients senderistes; i del Racó del Senderista, una nova eina per promocionar activitats de senderisme.

Si voleu accedir a la informació general del curs podeu visitar el lloc web de SOMPirineu: http://www.sompirineu.cat/curs-taller-senderisme-al-pirineu-nous-camins-per-a-un-sector-emergent/

 

 

Read more
Top