Cap al Maresme a parlar de comunicació i turisme…

0 Comments so far

La Diputació de Barcelona ens ha convidat a fer tres tallers amb tècnics i empreses del sector turístic per a parlar de com millorar la comunicació amb visitants i clients. Hem parlat de com analitzar millor les nostres propostes de valor i els nostres atributs per fer-les arribar als nostres clients, connecatar amb ells i amb els seus interessos i necessitats funcionals, socials, emocionals…

Ja hem fet els tallers a Manresa, a Caldes d’Estrac (Maresme) i al juny a Igualada. Tot un plaer portar l’experiència de la muntanya terra endins fins al mar!

Read more

Comencen els seminaris Aliments i territori

0 Comments so far

Els dies 12, 19 i 23 de maig tindran lloc a l’Ajuntament de Tremp els seminaris “Aliments i territori. Claus de l’èxit per a dissenyar una bona experiència turística”. Començarem amb el seminari sobre com dissenyar una experiència turística que impartirà la Núria Martí de Pirineu Emoció. El dijous 19 vindrà Pau Canaleta, expert en comunicació per a parlar-nos sobre com elaborar un relat amb ganxo. I finalment, el dilluns 23 el Jordi Cassasayas ens explicarà els secrets de la comercialització i el màrqueting.

Els seminaris s’enmarquen dins la programació de formació del projecte “Al teu gust” de l’Ajuntament de Tremp amb el suport del SOC dins els Programes de suport al desenvolupament local.

Podeu consultar el programa al següent enllaç: Seminaris experiencies.pdf

Read more
Top