Continua el Programa SOMPirineu amb formació per a projectes empresarials

0 Comments so far

Ja ha començat l’itinerari formatiu DidàcTIC de SOMPirineu. Una formació que intenta abarcar tots els aspectes empresarials importants per a tirar endavant un projecte amb garanties d’èxit.

El Programa SOMPirineu està dirigit a empreses i projectes empresarials de 5 sectors: turisme rural, ecoturisme, senderisme, producte agroalimentari i producte artesà no agroalimentari, dins l’àmbit territorial de l’Alt Pirineu.

L’itinerari formatiu està comprés de 5 blocs: iniciar el projecte; elaboració del pla de negoci i financer; desenvolupament del producte; comunicació; màrqueting i ventes. Cada bloc consta d’un curs de 10 a 15 hores i de seminaris específics de 4 o 5 hores.

Tots els professionals, empreses i emprenedors amb una idea de negoci poden apuntar-se als cursos, que es repeteixen 3 vegades a les diferents poblacions de l’Alt Pirineu i als seminaris, que poden realitzar-te presencialment o online.

La formació va iniciar-se el 30 de setembre i s’allargarà fins a l’11 de desembre, moment en que tindrà lloc la trobada final a Puigcerdà.

Per més informació pot consultar-se el web: www.sompirineu.cat

 

Read more
Top