Polítiques actives per habitar el Pirineu

0 Comments

cartell 1aJHP 02

Aquests darrers mesos hem estat treballant en l’elaboració d’un Estudi de percepció dels ens locals de l’Alt Pirineu i Aran sobre l’accés a l’habitatge. Aquest és un primer pas per entomar la línia de treball de l’accés a l’habitatge a aquesta zona de muntanya, impulsada per l’Institut de Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran i amb la col·laboració de Consells Comarcals i Ateneus Cooperatius del territori.

 

L’estudi de percepció, elaborat a partir de dades oficials i d’entrevistes realitzades a tècnics i càrrecs electes de municipis alt pirinencs, ens permet tenir una primera radiografia de la realitat del territori i alhora recull la visió de representants locals sobre l’accés a l’habitatge als seus nuclis.

 

Aquest document pretén ser un primer pas per obrir un debat territorial enfocat a generar i consensuar línies estratègiques i accions concretes que puguin donar resposta als reptes identificats. Per fer-ho, properament es convocaran unes jornades amb la idea d’avançar cap a la concreció d’un pla de treball per l’accés a l’habitatge a l’Alt Pirineu.


Etiquetes

Comments are disabled on this post.

Top