Del Parc al Plat, un nou camí

0 Comments

Del Parc al Plat

Aquests mesos han estat molt intesos. Després d’unes primeres setmanes paralitzades per la situació de crisi sanitària, vam activar-nos de cop per impulsar nous projectes. El suport tècnic al projecte del “Parc al Plat” ha sigut un dels que ens ha demanat més energia. I estem molt contentes dels resultats: gairebé 20 productors i elaboradors del territori del Parc Natural de l’Alt Pirineu treballant conjuntament per arribar al consumidor final; l’impuls del Parc Natural de l’Alt Pirineu al 100%; la col·laboració del Consell Comarcal del Pallars Sobirà i de l’Ajuntament d’Esterri de Cardós; unes 1500 cistelles venudes en 3 mesos; una resposta inmillorable de les persones consumidores; i la creació d’una nova associació d’iniciatives de producció i transformació agroalimentària: @delpartalplat per continuar treballant  conjuntament. Una iniciativa bonica sorgida de l’adversitat!

https://delparcalplat.fempirineu.cat/


Etiquetes

Comments are disabled on this post.

Top