Compartir experiències i coneixement com a base de treball

0 Comments

4a edicio

Aquestes darreres setmanes hem pogut col·laborar en l’organització de diverses jornades a l’Alt Pirineu. S’han generat espais de trobada i de reflexió i d’aprenentatge a base de conèixer nombroses experiències de bones pràctiques i ponències d’experts de diferents àmbits.

A mitjans d’octubre es van celebrar les Jornades de Gratitud Pallars. Per uns paisatges vius i viables al Molí de l’Oli de La Pobla de Segur. Les jornades es van organitzar des del Consorci Leader Pirineu Occidental i l’Associació Marques de Pastor, en el marc del projecte Gratitud Pallars amb la voluntat de generar xarxa i complicitat entre projectes i iniciatives amb valors similars, com la protecció de la naturalesa i la recuperació de patrimoni.

Unes setmanes més tard, també de la mà del Consorci Leader Pirineu Occidental, ens traslladàvem a Pont de Suert i Vielha per realitzar la jornada PATT “Eines digitals per posicionar a empreses i productes turístics de muntanya”.

A principis de novembre hem participat en l’organització de les Jornades Empreses amb valors que connecten amb clients amb valors, impulsada pel projecte Al teu gust, de l’Ajuntament de Tremp. Jornada rica en experiències interessants i inspiradores vingudes d’arreu dels països catalans.

Finalment, avui estem a Salàs de Pallars a la Jornada de vins del Pirineu, que ja celebra la seva 7a edició i que enguany es centra en el debat entre experts i responsables de cellers del Pirineu sobre com l’entorn on treballen condiciona el seu dia a dia i alhora dona contingut al seu relat. Aquestes jornades tornen a ser un punt de trobada i un espai de visibilització de la revolució del sector vitivinícola que viuen les nostres comarques.

Seguim!


Etiquetes

Comments are disabled on this post.

Top