Fa temps que no diem res, però estem fent moltes coses!!

0 Comments

web24_5_18

El fet és que anem  tant de bòlid que no tenim temps d’explicar-vos què fem. Aquest any, 2018, estem treballant a Ribera d’Ebre, en un projecte de diagnosi de l’ús i la rellevància dels circuits curts de comercialització en el sector agroalimentari. Continuem treballant en el Pla de Desenvolupament Local Sostenible de les valls de Cardós. Tenim a punt les fires de productes del Parc Natural i la Fira del Ferro. Estem començant a treballar en una proposta formativa pel sector agroalimentari per l’Ajuntament de Tremp. Impartint seminaris per les empreses turístiques del Pallars Jussà, i algun projecte més, que ja us explicarem més endavant. La roda continua! I la primavera sembla que no acabar d’arribar…


Etiquetes

Comments are disabled on this post.

Top