Jornada Aliments, territori i gastronomia

0 Comments

Programa2

Dins del programa Al teu gust, l’Ajuntament de Tremp organitza la jornada Aliments, territori i gastronomia: com dissenyar experiències atractives per als nostres visitants? que es celebrarà el 25 de febrer a la ciutat.

La jornada s’adreça a tots els professionals (productors, elaboradors, restauradors i altres agents) amb l’objectiu de facilitar-los les eines necessàries per a dur a terme experiències vinculades a la producció agrària i la gastronomia que donin resposta a les tendències i expectatives del mercat turístic actual, a la vegada que es fomenta la venta directa dels productes i la posada en valor del territori i dels productes agroalimentàris que s’hi produeixen. Professionals i empreses que vulguin obrir els seus obradors o explotacions ramaderes a visites o a altres empreses i professionals amb les mateixes inquietuds. A la jornada s’explicarà com fer-ho, tots els aspectes que s’han de tenir en compte per fer una bona proposta, que els clients en surtin satisfets i amb ganes de repetir. Es presentaran també projectes molt interessants en aquest sentit a Catalunya i al País Basc.

mOntanyanes dóna suport tècnic a l’Ajuntament de Tremp en l’organització.

Trobareu més informació aquí


Etiquetes

Comments are disabled on this post.

Top