Jornada de networking: Com funciona el mercat de productes ecològics i de qualitat?

0 Comments

diptic-web

La jornada organitzada per l’Ajuntament de Tremp en el marc del programa Al teu gust es celebrarà demà dimarts 16 de febrer i s’adreça a tot el conjunt de productors agroalimentàris que treballen en el segment ecològic i de qualitat i també a operadors comercials, restauradors i distribuïdors amb l’objectiu de facilitar-los un punt de trobada.. L’objectiu de les jornades és facilitar el contacte entre els productors i el sector comercial, així com ajudar-los a entendre el funcionament del sector en tots els seus àmbits.

La sessió tindrà una primera part de presentació de la realitat del sector a Catalunya, amb un estudi molt recent promogut per Mercabarna, una ponència sobre com escollir els millors canals de venta i una taula d’experiències en diferents canals de comercialització; i una segona part, per fer contactes comercials entre els participants (dinar de networking).

mOntanyanes dóna suport tècnic a l’Ajuntament de Tremp en l’organització de les jornades.

Trobareu tota la informació aquí


Etiquetes

Comments are disabled on this post.

Top