SOMPirineu

SOMPirineu és un programa de suport a les empreses dels sectors del turisme rural, el senderisme, l’ecoturisme, el sector agroalimentari, i l’artesania no agroalimentària de l’Alt Pirineu i Aran. El programa s’ha desenvolupat al llarg del 2013 a partir de tres eixos: la formació, l’acompanyament empresarial i la cooperació interempresarial a nivell Pirinenc amb l’objectiu global de millorar l’ocupació en aquests sectors.

S’ha treballat per millorar l’estratègia empresarial dels projectes acollits al Programa, per impulsar el disseny de nous productes i serveis, per millorar la comunicació; el màrqueting i les ventes.

El Programa SOMPirineu · Suport a l’Ocupació a Muntanya està impulsat pels consells comarcals de l’Alt Pirineu i Aran: Alta Ribagorça, Pallars Sobirà, Pallars Jussà, Alt Urgell i Cerdanya; pel Coselh Generau d’Aran; per l’Institut de Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran, la Diputació de Lleida; i ha estat subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE) d’acord amb el Programa d’ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals, regulat per l’Ordre EMO/312/2012.

Visitar Web
Top