Joves i ocupació a la Cerdanya

 

Quina és la situació laboral dels joves a la Cerdanya? Després de l’auge en el sector de la construcció, molts joves cerdans que havien abandonat els estudis per treballar-hi, es troben sense feina. L’atur juvenil augmenta i la manca d’oportunitats afecten el dinamisme de la comarca i les possibilitats que els joves s’hi estableixin.

El projecte “Joves i ocupació a la Cerdanya”, promogut pel Consell Comarcal, vol analitzar quines són les oportunitats laborals que es poden generar en el territori i com els joves se’n poden beneficiar. El projecte es fonamenta en la realització d’una diagnosi, en la que a part de dades quantitatives, s’analitzarà a partir de la participació de joves i empreses, quines pontencialitats es poden promoure a la Cerdanya, i com el Consell Comarcal pot contribuir a incentivar-les.

mOntanyanes s’encarrega de la realització de l’estudi, que es desenvolupa durant el primer semestre del 2014. El promou el Consell Comarcal de la Cerdanya, en col·laboració amb la Diputació de Lleida.

Top