Del Parc al Plat

Del Parc al plat és una iniciativa que engloba els i les productors/es agroalimentaris del Parc Natural de l’Alt Pirineu i el Pallars Sobirà i que inicialment sorgeix per fer front, de manera conjunta, a la crisi sanitària del Covid-19.

Aquesta crisi ha suposat que durant uns mesos s’hagin vist afectats una bona part dels canals de comercialització dels i les productors/es agroalimentaris i ha comportat una gran dificultat per donar sortida als productes locals de qualitat els cicles dels quals, ni es poden aturar ni es poden confinar.

Així començava la història del Parc al plat, essent una crida al compromís mutu per part de productors/es i consumidors/es, amb la intenció de fer al màxim d’accessibles opcions de consum responsable i de proximitat, apostant per una bona alimentació, i pel suport econòmic, social i ambiental del territori de l’Alt Pirineu.

Un cop assolit el primer objectiu, i davant de la gran acollida que ha tingut la iniciativa, els i les productores de l’Alt Pirineu hem decidit donar continuïtat a les cistelles variades i treballar conjuntament per seguir fent arribar els nostres productes a tots els racons de Catalunya.

Aquest projecte compta amb el suport del Parc Natural de l’Alt Pirineu i el Consell Comarcal del Pallars Sobirà, i és possible gràcies a la col·laboració i predisposició dels productors del territori.

https://delparcalplat.fempirineu.cat/

Top