Comercialització conjunta de PL a la Cerdanya

L’Associació Agroalimentària de Cerdanya i el Consell Comarcal de la Cerdanya ens han encarregat elaborar un pla de viabilitat per a determinar les possibilitats d’engegar un projecte de comercialització conjunta. El repte és considerable perquè l’Associació fa tot just uns mesos que existeix i cal teixir bé les complicitats.

Per fer el Pla hem utilitzat diferents dinàmiques amb un fil conductor de fons, el mètode canvas per a l’elaboració de plans de negoci. Hem analitzat diferents casos de comercialització conjunta que ens poguèssin servir de base. I després, hem treballat la proposta de valor, clients objectiu, possibles fórmules per arribar-hi, activitats i recursos clau, canals,  possibles aliances, i la part financera. Finalment, hem valorat diferents escenaris de futur. Només alguns fan la proposta viable.

L’esperit de l’Associació Agroalimentària de Cerdanya és molt possitiu. I hi son els productors, els elaboradors, però també restaurants, empreses de turisme i comerços. Podeu consultar què fan a la seva web: https://origencerdanya.cat/

Top