Fira de productes del Parc Natural de l’Alt Pirineu

Des del 2012 s’organitza cada any, a principis de juny la Fira de productes del Parc Natural de l’Alt Pirineu i de l’ovella aranesa. La fira vol promocionar i donar a conèixer tots els productes que s’elaboren artesanalment dins l’àmbit del Parc i els productors que hi ha al darrere de cada un d’ells. A més, la fira és també vol donar a conèixer la raça d’ovella aranesa, la raça predominant als municipis del nord del Pallars.

La fira s’ubica a Arròs de Cardós. Un poble que ha sabut conservar l’encant de l’arquitectura tradicional pallaresa intacte. Per tant, la fira és un bon moment per passejar-se pels carrers del poble, que s’omplen d’activitat (parades, tallers, cursos) durant el diumenge de fira. I als prats propers podreu veure la mostra d’ovella aranesa, el concurs de xolla, degustar la carn de corder al dinar popular i assistir a totes les activitat vinculades amb la pagesia que van variant amb cada nova edició.

La fira la promou el Parc Natural de l’Alt Pirineu i l’Ajuntament d’Esterri de Cardós. I mOntanyanes s’encarrega de l’organització, logística i feines tècniques de la primera edició.

Programació edicions:

2012 

2013 

2014

2015

2016

2017

2018

 

Top